П`ятниця, 26.4.2024
Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
Головна » 2010 » Червень » 6 » Настя Каменських: Я займуся просто бізнесом, без приставки шоу
13:13
Настя Каменських: Я займуся просто бізнесом, без приставки шоу
http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/335/97_md.jpgКаменських влаштує шоу

Українська співачка Настя Каменських, яка зібралася на Євробачення-2009, зізналася в інтерв'ю російському журналові Playboy, що свій найбільший тріумф вона зв'язує з бізнесом, а не музикою.

На питання, як Настя Каменських уявляє собі свій найбільший тріумф, співачка відповіла:

"Мені важко уявити. Але навряд чи це буде в музиці. Скоріше, я займуся просто бізнесом, без приставки "шоу". Сподіваюся, власне там мене чекає мій головний тріумф.

Українська зірка також прокоментувала той факт, що останнім часом її стиль з Потапом, який нагадував раніше легку клоунаду, останнім часом змінився лірикою:

"Ні, це тільки одна пісня. Така маленька пауза в клоунаді. Її дуже давно написав Потап, а я захотіла заспівати. Щоб усі зрозуміли, що ми можемо бути не тільки клоунами", - сказала співачка.

Співачка, яка неодноразово заявляла, що її творчість - тільки спосіб заробити грошей, підкреслила, що від своєї роботи одержує більше задоволення, ніж грошей.

"...У світі немає таких грошей, які б замінили щастя від сцени. Це можна порівняти тільки з оргазмом", - заявила Каменських.

Нагадаємо, раніше Потап і Настя Каменських заявили про своє бажання представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євобачення-2009, фінал якого пройде в Москві.
Переглядів: 763 | Додав: Aleksandr | Теги: Музооф, Украина, победитель отбора, кандидат из Укарины, Первый нацыональный, Настя Каменських, на Евровидение 2011, конкурсант Евровидение 2010 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Скачать бесплатно музыку. Полные альбомы в MP3. Бесплатно.