Вівторок, 14.5.2024
Вітаю Вас Гость • Реєстрація • Вхід
Головна » 2010 » Жовтень » 26 » Дмитро Коляденко об (УСНВ) : Это было ужасно
19:46
Дмитро Коляденко об (УСНВ) : Это было ужасно
Шоумен вщент розгромив гру професійних акторів - Павла Алдошина та Валерія Величко

Першими відстрочку на цілий тиждень отримали вчорашні кандадаты.

 Найменшу кількість балів у неділю набрали Валерій Величко, Настя Блажчук й Олеся Гаєва. Номінантські номери зараз готовлять усі троє, тому що творчого продюсера проекту, що звичайно рятує одного з аутсайдерів, учора в залі не було.

Справа в тому, що Костянтин Меладзе зараз перебуває в Москві на лікуванні, йому була зроблена операція. Однак днями композитор планує повернутися в Київ. Так що в неділю глядачі шоу "Україна сльозам не вірить" знову побачать його поруч з членами журі.

Не було вчора й Ані Лорак, у чиє завдання входить оцінка вокальних номерів. Вона теж занедужала, позначився напружений графік гастролей. Тому під час недільного шоу її заміняв Дмитро Коляденко. Шоумен розбурхав учасників своїми оцінками. Так, двом театральним акторам - Валерію Величко й Павлу Алдошину, які у кінопробі грали мушкетерів, він поставив по... одиниці!

- Это было серо, неинтересно, скучно, неэмоционально, необаятельно, это было ужасно, никак, - вщент громив Дмитро гру хлопців, пояснюючи свою позицію після прямого ефіру. - За это в театральных вузах отчисляют. И пишут тебе в билетике "профнепригодный". Я не желаю им этого. Я желаю им, чтобы они собрались и наконец-то сказали: "Коляденко, мы артисты, не хуже, чем ты!".

Паша й Валера не приховували, що шоковано й ошелешені. Ще б, шоумен зачепив їхню професійну гордість: адже обоє - не новачки на сцені, і Павло, і Валерій працюють у театрі. Самі хлопці, визнаючи свої помилки й недоліки, все-таки розраховували хоча б на 4-5 балів.

До речі, такі низькі оцінки для Павла й Валерія змусили згуртуватися всіх претендентів на чоловічу роль. Хлопці підходили до "постраждалих", співчутливо ляскали по плечах, обіймали, говорили слова підбадьорення.
Источник:megastartv
Категорія: Украина слезам не верит | Переглядів: 567 | Додав: Aleksandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Скачать бесплатно музыку. Полные альбомы в MP3. Бесплатно.